Succesvolle lancering Verse Dadels tijdens opening filiaal Amsterdam

 

Tijdens de opening van het nieuwe filiaal van Amazing Oriëntal in Amsterdam was er voor de klanten ook de mogelijkheid om de dadels van Primofin Fruit te proeven.

 - De dadels vonden gretig aftrek en de klant vond ze lekker zacht en zoet.-

 

De dadels lagen nog maar net in de winkel en al snel gingen de eerste doosjes over de band van de nieuwe checkouts. De introductie van dit voor Amazing Oriëntal nieuwe product kreeg zo een uitstekende start.

 

De reacties van de klanten waren zeer positief. De dadels smaken duidelijk anders dan de dadels welke je in Nederland standaard in de Supermarkt of Toko vindt.  De klanten gaven aan ze “verassend zacht” en “lekker zoet” te vinden. Een enkeling van de honderden mensen die geproefd hebben vond ze zelfs te zoet.

 

Zelfs klanten die in eerste instantie aangaven; “ik hou niet van dadels…..” switchten naar; “oh deze zijn wel lekker!” en gingen regelmatig met een doosje naar huis.

 

De dadel op zichzelf werd door de klanten getypeerd als snoepgoed en zodra we aangaven dat de dadels ook gevuld konden worden met roomkaas, monchou of mascerpone liep het water menigeen in de mond. Tientallen dozen zijn er zo op de dag zelf verkocht (we waren de tel al snel kwijt).

 

Wij van Primofin Fruit willen Amazing Oriëntal graag bedanken voor deze dag . Iedereen was zeer gastvrij en de samenwerking was uitstekend. Daarnaast hebben we links en rechts nog nieuwe lekkernijen leren kennen dus voordat we naar huis gingen zijn we eerst zelf nog even gaan winkelen.

 

Kortom, een succesvolle start van de introductie van ons product in uw winkel. Een vervolgafspraak voor een productpresentatie in Groningen is al vast gemaakt en wat ons betreft bezoeken we snel meerdere filialen om deze succesvolle gebeurtenis te herhalen.

 

Nogmaals bedankt!

Primofin Fruit

 

 

Jacob van der Schaaf

Primofin Fruit

Recepten
Heerlijke Recepten
Gratis e-book