De Mozafati

Naar onze mening een wat ondergewaardeerde dadel is de Mozafati.  De Mozafati van Primofin Fruit is een 100% natuurlijkde dadel en hij staat bekend als de “Juicy Date”. De dadel is zeldzaam sappig, zeer zacht van binnen en heeft een heerlijke volzoete smaak.Als u kijkt naar de Voedingswaarde van deze dadel dan ziet u dat hij niets onderdoet voor de zoveel geprezen Medjoul.

 

De “Juicy One” onder de dadels

De 100% natuurlijke Mozafati dadels verassen door hun sappigheid en zachtheid. De dadels zijn verpakt in hun natuurlijke staat, er word niets aan toegevoegd. Mozafati dadels variëren in kleur van donker bruin maar bijna zwart, afhankelijk van het gebied waar ze groeien.

 

De dadels zijn bij het grote publiek nog niet zo bekend, terwijl ze dit wel verdienen. Wij zeggen altijd proeven is kopen. De smaak,  prijs verhouding is uitstekend!

 

We leveren u de Mozfatis in verpakkingen van 550 gram. Ze worden geleverd in omdozen welke 12 verpakkingseenheden van 550 gram bevatten.

 

550 grams verpakking Mozafati

 

Verkrijgbaarheid

De verse dadels zijn het hele jaar verkrijgbaar en mits gekoeld lang houdbaar zonder dat dit ten koste gaat van de smaak.

 

Voedingswaarden (per 100 gram)

Elke Primofin Fruit dadel is een enorm verantwoorde lekkernij. De dadel is 100% natuurlijk. Het bevat een flinter aan plantaardige vetten en barst van de vitaminen. Ruim 13 mg van de dadel zijn puur vitaminen. Daarnaast is de vrucht rijk aan andere gezonde voedingsstoffen.

  • Caloriën 282 kcal. / 1.100 kJ.
  • Totaal aan vetten 0,4 gr.
  • Totaal aan Proteïne 1,54 gr.
  • Totaal aan Koolhydraten 61,6 gr.
  • Totaal aan Mineralen 0,6 gr.
  • Vochtigheid 34,4 %
  • Totaal aan Vitaminen 13,1 mg.

Primofin Fruit

Recepten
Heerlijke Recepten
Gratis e-book